2012. május 26., szombat

New RÖGSHOT chapter - Team Badass!

Huhuu.. egy újabb Team Badass részt sikerült Sleepy-vel megalkotnunk:P Ezt a fejezetet Esuta-nak és Phineas-nak szeretnénk ajánlani:) És ne végül, ami a legfontosabb: TEAM BADASS & Team Bobby:) Enjoy!

Team Badass vs. The lost boy

-Áh, Damon! - szólt Esther kedvesen az éppen nappaliba érkező férfinak. - Hogy van Elena? Tisztul már? - kérdezte. A vámpír egy apró fejcsóválás után ült le a boszorkány mellé a kanapéra és feszülten túrt bele éjfekete hajába.
- Hát nem is tudom. - kezdte nehezen. - A drog már kitisztult belőle, és nem is igazán vágyakozik utána, de tudod, hogy van ez.. - rántotta meg vállát és egy csalódott mosoly jelent meg az arcán. -.. leszoksz valamiről és rászoksz másra.. - Most is függő, csak már nem DROG függő.. - tárta szét karjait. - .. szóval... félsiker? - kérdezte mosolyogva. Esther érdeklődve nézett a másikra és közelebb húzódott a másikhoz.
- Újra függő lett? De milyen?
- Gossip Girl... - mondta Damon fejét rázva és nevetve. - Egész nap csak ül az ágyunkban és bámulja a laptopját. Már egy egész évaddal végzett. - kicsit mintha dühös lenne a férfi emiatt úgy mondta a szavakat. - Alig törődik bármi mással..
- Például Veled? - mosolygott Esther a vámpírra.
- Igen... -vallotta be halkan a férfi. - Mostmár annyit sem mond, hogy "törődök veled" .. - mutatta kezeivel is a macskakörmöket és csalódottan lehajtotta a fejét.
- Pedig biztos így van, és nagyon hálás is a segítségért, csak ez egy ilyen időszak, majd túl lesz rajta. - vígasztalta az ősboszorkány fogadott fiát. - Minden rendben lesz, hidd el! - simogatta meg a férfi vállát.
- Remélem.. - bólogatott kedvesen Damon. -Nincs is baj ezzel a sorozattal, de ezek a kitörései..
- Kitörései? Ezt hogy érted? - kérdezett rá Esther.
- Naponta többször is elkezdi angolul azt skándálni, hogy 'szék, szék, szék'... - nevetett kínjában Damon. - Néha boldogan mosolyogva, máskor meg sírva zokogja, hogy 'szék,szék' . Fogalmam sincs, hogy mit jelent.. gondolom, a sorzathoz van köze... mármint.. remélem. - húzta fel szemöldökét a férfi.
- Szerintem, - szólt közbe Ric a nappaliba érve, az arcán egy széles vigyorral. - Örülnöd kéne, hogy a "széknek" szurkol.
- Ezt meg hogy érted? - kérdezett vissza Damon a homlokát ráncolva. - Várjunk csak, és honnan tudod egyáltalán, hogy mi az a "szék"???? Ric, ugye nem...?
- Hogy nem nézem-e? Már nem. Az ötötdik évad kicsapta nálam a biztosítékot. - vonta meg a vállát, mintha teljesen normális lenne egy felnőtt férfitől, vámpírtól(!), hogy egy ilyen sorozatot néz. Vagy hogy tudja, mi az a "szék".
- Szóval, halljuk, mi az a szék?
- Chuck és Blair neve összeolvasva... tudod... mint itt a Delena vagy a Stelena... - megrázta a fejét. - Bár néha túlzásba esnek.. például múltkor is volt az a halálos fenyegetés...
- Hé, srácok, nem tudjátok hol van Nik? - szakította félbe a töritanár izgalmas történetét a rajongói táborokról. Hát igen, Ric le se tagadhatná, hogy töritanár...
- Utoljára mikor láttam épp az ereit vágta fel.
- Miiiii???? - kérdezték a többiek döbbenten Rictől.
- És te nem csináltál semmit?!
- Hogy feltételezheted rólam, hogy nem?! - fakadt ki sértődötten a vadász. - Mondtam neki, hogy könnyebb lenne, ha levágná az egész karját.. akkor tuti elvérzik. - egy hatalmas, csattanós pofon érte az arcán Esther jóvoltából a férfit, amit egy síri csend és hullaszag fogadott. - Mi van?
- Hogy mondhattál ilyet az ÉN fiamnak???
- Hiszen hibrid! Nem tudja megölni magát.
- Az igaz, de a francnak van kedve ilyen robotkezet varázsolni neki, mint amilyen Anakin Skywalkernek van.. - magyarázta dühösen Esther.
- Ja, az tényleg gáz.. - szólalt meg Damon is.
- És most hol van? - kérdezte a boszorkány.
- Nem tudom.. - válaszolta halkan Ric és kicsit szégyelve magát hajtotta le a fejét. - Nem mondott semmit sem, csak, hogy a temetőbe megy.. - mondta egyszerűen. - .. de azt , hogy most hol van, arról nem beszélt. - rántotta meg vállát.
- Akkor irány a temető. - szólt ijedten Rebekah.
- Temető? - kérdezte értetlenül Ric. - De miért pont oda megyünk?
- Mert, azt mondta, hogy oda megy? - tette fel a nyílvanvaló kérdésnek tűnő választ az ősi vámpírlány. Ric nem szólt semmit sem csak összehúzta szemöldökeit és úgy meredt magaelé.
- Jajj essen már le!!!!! - szólt rá hangosan Damon és combjaira ütve állt fel a kanapéról. - Két perc és indulhatunk, csak felmegyek Elenáért.
- Muszáj? - kérdezte unottan Bex a vámpírtól. - Annyira belemerült ebbe a 'szék'-be, hogy szerintem, simán hagyhatnád is itthon.
- Pont ezért akarom elhozni. - vágta rá rögtön Damon. - Mellékesen jót fog neki tenni, ha meglátogathatja a családját.
- A HALOTT családját. - helyesbített Rebekah egy gonosz mosoly kíséretében.
- Ez nem volt szép, kislányom! - szólt rá mérgesen lányára Esther. - Öt fekvőtámasz, MOST! - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
- A TEMETŐ! - kiáltott fel hirtelen Ric óriási mosollyal az arcán. - Ott lesz Klaus! - vigyorgott még mindig. - Hozom a pólókat, meg a wokie tokiet!!! - futott volna a szobájába, de gyorsan visszafordult és egy csábos mosoly kíséretében egy lágy csókot lehelt Esther arcára.
- Hazahozom Nikket. - mondta halkan.
A máskor mindig oly összeszedett és szigorú boszorkány arcán most halvány pír jelent meg. Nem mondott semmit, csak lassan előrebiccentette a fejét, míg Ric felrohant az emeletre az említett tárgyakért. Mikor visszaért, Damon és Rebekah kezébe is belenyomta a pólót és a wokie tokie-t.
- Úgy emlékszem az enyémet már egyszer összetörtem. - emelte szemmagasságba a rózsaszín szőrmókot.
- Igen, az Klausé. Szerintem nem fog megharagudni, ha kölcsönveszed.
- Szerintem ezért sem fog megharagudni. - azzal a földre ejtette a macit és rátaposott. - Ennyit Klaus szerencséjéről is. - A biztonság kedvéért többször is megismételte a mozdulatot.
- Damon, elég lesz! Kilyukasztod a padlót! - kiabált rá a szőke vámpír, mert a férfi kezdett túlzásba esni a taposó mozdulattal.
- Ja, hupsz. Bocs. Ismerek egy jó parkettázót, majd helyrehozza.
- Miért teszed tönkre az ajándékaimat? - kérdezte szomorúan Ric. - Pedig engem a jószándék vezérel.
- Ric, nem fogok egycsapásra megsüketülni, ezt megígérem. És nem várhatod el, hogy egy rózsaszín giccsparádéval mászkáljak, mint valami rossz buzi. Én Damon Salvatore vagyok. A legszexisebb szörnyeteg, akit csak ismersz!
- Ezzel nem tudok vitatkozni. - mondta Ric, de már vigyorogva. - Ezek szerint megnézted a youtube videómat.
- Viccelsz? - kérdezi mosolyogva Damon és elővéve iPhoneját mutat rá a képernyőre. - Minden nap háromszor ki is posztolom twitteren. - büszkélkedett el Ricnek, aminek a töritanár láthatóan nagyon is örült.
- Szóval tetszik? - kérdezte csillogó szemekkel.
- A hangot letiltattam, de a képsorozatok amiket alá bevágtál.. - kapott mellkasához és büszkén kihúzta magát. - .. mit is mondhatnék...szexi vagyok.- vigyorgott.
- Az én szexim. - lépett le a lépcsőn Elena és egyenesen Damonhoz lépve, egy apró csókot lehelt az arcára hátulról. A férfi meglepődötten nézett magamögé és látta meg a nyakába kapaszkodó, szorosan hozzásimuló hasonmást. Óvatosan, boldogságtól sugározva fordult meg a fiú és vonta karjait a lány dereka köré.
- Hát ez meg? - kérdezte széles, talán a legszélesebb vigyorral az arcán.
- Hát ez.. - kezdte játékosan a lány. -.. ez az igazság. - és mégegy puszit kapott a vámpír de ezuttal az ajkaira. Az idilli pillanatot egy hangos, szinte trombitaszónak tűnő orrfújás zavarta meg. Mindenki a hang felé kapta a fejét és valaki csalódottan, de Damon például mérgesen tekintett a vadászra.
- Ez olyan megható. - szipogta Ric, és Bex közelebb lépve a vámpírhoz simogatta meg a vállát.
- Szóval... - nyújtotta meg Damon a szót. - .. térjünk csak vissza. Mi ez a pálfordulat? kérdezte ismét Elenát.
- Te rosszfiú vagy. - magyarázta a lány. - De a rosszfiúk általában nyernek. - vigyorgott .
-Óh igen? - kérdezte csibész mosolyával a férfi. - És miért?
- Mert ha Ők szeretnek, akkor az igazi. - válaszolta halkan a lány.Az egész pillanat olyan romantikus és szenvedélyes volt. Elena végre kinyitotta a szemét, elhúzta a függönyt, lepakolt a polcról, felkapcsolta a villanyt, tehát végre, tisztán látott és minderre Damon szerelme ébresztette rá. Vagy...? - Tudod mert a Gossip Girlben is, Chuck a rosszfiú, de közben annnnyira cukiiii. Annyira szereti Blair, csak nem meri kimondani. - kezdte a hasonmás hadarni a sztorit. Damon kissé csalódottan és a témát már unottan vette el kezeit a lány derekáról és fordult a többiek felé amíg szerelme be nem fejezi a GG-ről való áradozását.
- Szóval a Gossip Girl ébresztett rá arra, hogy ami köztünk van az igazi? - a lány ragyogó szemmel bólintott. - Nagyszerű! Jövőhéten meg Blair összejön valami más sráccal és rájössz, hogy hülyeséget mondtál?!
- Ami azt illeti... - kotyogott közbe Ric, a zsebkendőt továbbra is szorosan a kezei közt szorongatva. - Blair összejön Dannel...
- Köszönjük a helyzetjelentést. A legkevésbé sem érdekelt. - vetette oda Damon, de Elena szemei kikerekedtek a döbbenettől, az arca pedig eltorzult a rá kiülő fájdalomtól.
- Dannel? Neeeeeeee!! Nem teheti ezt! Chuck az ő igaz szerelme neeeeem!
- Ezért hagytam én abba.
- Oké, ezt nem hallgatom tovább. - dörmögte Damon. - Mi Bex-szel leléptünk megkeresni Klaust. Ha meguntátok a sorozatmegbeszélést, gyertek utánunk. - és már el is indultak, mikor Ric utánakiáltott. A vámpír idegesen fordult hátra, mire a töritanár közelebb lépett hozzá.
- Erre szükséged lesz... - azzal a kezébe nyomott valamit. Damon összevont szemöldökkel nézett először a kezében tartott dologra, majd Ricre.
- Egy füvescigi?
- Tudod... Klausnak... hogy lenyugodjon.
- Gyerünk már, Damon! - sürgette Rebekah. - Ha sokáig húzzátok még az időt, anyunak francos robotkezet kell Klausra varázsolnia.
- Jól van már! - Ric kedvesen hátbaveregette a barátját.
- Szeretném ha tudnád... büszke vagyok rád.
- Mi van? Ric nem háborúba megyek, csak Klaust hozzuk vissza.
- Tudom. Csak el kellett mondanom. Tudod... törődöm veled. - kacsintott rá legjobb barátjára. Utána gyorsan összeállt a csapat megmaradt három tagja és egy csatakiáltás után Damon és Rebekah elhagyták a házat. A férfi szinte egyből a szájába vette új szerzeményét és meggyújtotta.
- Hé, az Niké!! - fakadt ki a lány.
- Nik így járt. Úgyis az agyára ment az az ostoba sárkány...
- Bobby nem volt ostoba! Ha még élne te már halott lennél! - mutatott rá dühösen Rebekah a számára igaznak hitt valóságra.
- És amúgy mi a terv? - kérdezte a lány.
-Jajj ne, már Te is kezded? - forgatta Damon a szemeit és közben szívott egyet. - Miért kell mindent megtervezni? - csóválta a fejét kissé már szédülten és mosolyogva.
- Azért kérdem mert Nik egy hibrid. - szögezte le a nyílvánvalót Bex. - Én egy ősi vámpír vagyok, Te meg egy mezei. - szúrt oda a másiknak, de a férfi észre sem vette a csípős megjegyzést annyira kezdett beállni az érezhetően nem orvosi fűként tartott anyagtól. - Szóval, ketten kevesek vagyunk ahhoz, hogy erőszakkal vegyük rá arra, hogy hazajöjjön. - kezdett aggódni a lány.
- Ketten??! - kérdezte Damon homályos tekintettel. - Szerintem vagyunk vagy szááááázan. - nyújtotta meg a szót halkan és értetlen vigyorral az arcán. - Te, én és mi, meg ők... whaaa.. - ájult el a látványtól melyet elméje varázsolt szemei elé.
- Mi? Te hallucinálsz? - nézett furcsán a lány. - A fűtől nem lehet.. - magyarázta majd egy mély sóhaj után megszólalt. - Kérlek mond azt, hogy ez nem a Nik-féle cigi.. - bizakodott a lány, de szinte reménytelenül.
- Éééén...nem tom, de ha Klaust nem is a sárkány már megvan. - mutatott jobbra kinyújtott kezekkel kicsit meginogva a férfi. Rebekah a mutatott irány felé pillantott de egy buszmegállón kívül semmi más érdekeset nem látott arra. Bobbyt meg végképp nem.
- Mi ez a Nik - féle..? - mutatott a levegőbe, mert a szavak már nem jutotak az eszébe így ehhez a módszerhez folyamodott , hogy megértesse magát.
- Basszus, Damon, jobbkor nem is állhattál volna be... - zsörtölődött Rebekah. - Ric mondta, hogy ez a cucc Klausé!
- De nekem adta. - vigyorgott mostmár önfeledten a vámpír. - És remekül érzem magam.
- Örülök. - felelte a lány, de a hangjából csöppet sem lehetett érezni, hogy boldog lenne-e a másik miatt. - Ó, a francba is! - előkapta a plüssmackót és használatba vette a benne lévő wokie tokie-t. - Ric! Gyertek már! Damon elszívta a Niknek szánt cigit!
- Nem hallottam azt, hogy vétel, vétel.
- Mi van?
- Ha befejezted, mondd azt, hogy vétel. Vétel.
- Ez hülyeség... vétel.
- Szóval Damon kiütötte magát? Vétel. - Rebekah a kérdéses személy felé pillantott.
- Igen. Épp balerinának képzeli magát. Izé.. vétel. - egy perc se telt el, de szinte azonnal felhangzott a töritanár nevetése a lány háta mögül. - Mit csinálsz? - kérdezte, mikor meglátta Ric kezében a telefont, amely gyanúsan Damon irányába nézett.
- Viccelsz? Ezt meg kell örökíteni. Ezt még felhasználom ellene. - majd gonosz röhögésben tört ki. - Menj egy kicsit hátrébb, kitakarod Miss Balerina 2012-t. Hé, Damon! Integess a kamerának! - a férfi hirtelen lefagyott, mintha az esze akkor érte volna utol. Összezavarodva nézett hol Ricre, hol Rebekah-ra és az arcukon lévő 250 Wattos vigyortól csak még rosszabb lett a helyzet. Aztán meglátta Ric kezében a telefont, amely még mindig őt vette.
- Te tetted! - suttogta magaelé Damon.
- Mi van? - kérdezte szinte egyszerre Ric és Bex.
- Te tetted! - ismételte meg mégegyszer a vámpír , de arca egyre dühösebbé vált. - Mondd ki!!!!! - üvöltött Ric felé.
- Mi van , haver? - kérdezte a töritanár elhűlve, telefonját még mindig a másik felé tartva. - Mi bajod van?
- Damon jól vagy? - kezdett mostmár Rebekah is egy kicsit aggódni.
- Te nem látod? - fordult az ideges vámpír Bex felé. - Hiszen Ő tette, nézd!!! - mutatott Ricre.
- Mit tettem? - kérdezte Ric és körbenézett magán.
- Hogy tehetted? - üvöltözött tovább Damon. - Hiszen mindenki szerette! És Te csak... - mutogatott erősen és dühösen.
- Ő csak mi? - várta a mondat végét Bex.
- Na ez az. - helyeselt Alaric. - Én csak mi?
- Megölted! - válaszolta Damon. - Ott a nyaka a kezedben. - jelentek meg könnycseppek a férfi szemeiben és suttogva folytatta. - Bobby... - mondta ki a sárkány nevét és zokogva esett térdre. Ric elhűlve figyelte barátja viselkedését, majd az állítólagos 'sárkánynyaknak' hitt telefonjára tekintett.
- Apám..... ezt a cuccot nekem is ki kell próbálnom. - jegyezte meg halkan amire Bex csak szemeit forgatva nyúlt le a földön sírástól remegő Damonért.
- Mi lenne, ha inkább a bátyámat mennénk megkeresni?
- Én nem megyek vele sehová!! - ordította Damon. - Hiszen épp most ölte meg Bobby-t!!! - a könnyek záporként kezdtek hullani a szeméből, a férfi pedig teljesen összeroskadt.
- Damon? - hallották meg Elena hangját a közelből. - Damon, mi történt? - sietett oda a sárban ücsörgő férfihoz. - Mi van vele? - kérdezte a többiektől.
- Be van állva. És azt hiszi Ric megölte Bobby-t. - magyarázta unottan Rebekah.
- Már megint. - sóhajtott fel a másik. - Miért mindig én ölöm meg azt a sárkányt?
- Shh.. semmi baj. - csitítgatta Damont. - Nyugodj meg.
- Olyan fiatal volt még.. Alig kétszáz éves.. Előtte állt még az egész élet.
- Most viszont együtt lehet a testvérével. Bobby 1-gyel, akit szintén Ric ölt meg. Mostmár boldogok. - Ric valamit nagyon ügyködött a telefonján, mire Elena dühösen rászólt. - Be ne merj rakni valami csöpögős számot!
- Én csak jót akarok...
- Azt mondtam meg ne próbáld!
- Tudod, Esther sokkal hatásosabb erre a szerepre... - vágott vissza Ric, de abbahagyta a sírós zene keresését és lehorgasztott fejjel ácsorgott tovább.
- Mehetnénk végre?! - nemsokára végre sikerült újra összeszednie magát Damonnak és végre többé-kevésbé akadálytalanul sikerült megtenni a további utat a temetőig. Klaus nevét kezdték kiabálni, hátha a férfi egyszerűen odamegy hozzájuk, vagy valami hasonló. Aztán hamarosan meg is találták. Stefannal ücsörgött az egyik sírkövön és halkan zokogott. A nyálas, idegesítő hangú fiú meglepődve nézett fel.
- Hát ti mit csináltok?
- Mi az, hogy mit csinálunk? - kérdezte Rebekah dühösen. - TE mit csinálsz itt a bátyámmal?! Nik! - Klaus erre felkapta a fejét és úgy nézett körbe, mintha azt se tudná, hol lenne. Amikor észrevette, hogy Stefan oltalmazó karjai közt van, olyan gyorsan pattant fel, mintha alágyújtottak volna.
- Mi a franc?!
-Nyugodj meg Klau, minden rendben van. Én vagyok az, Stefan. - mondta mosolyogva és Ő is felállt a sírkőről.
- Lemaradt az 'S' öcsém. - szólalt meg cinikusan de még mindig kicsit a sírástól remegő hangon Damon.
- Nem.- válaszolt röviden Stefan. - Régen nem volt 'S' és nem volt semmi BadAss. - álmodozott a vámpír, mint aki a régi szép idők képei között úszkált. - Csak Klau és Stefi, együtt egy csapatban. - vett egy mély levegőt, máskor szerelmes sóhajnak hívnám, de most talán ez a szó túl abszurd lenne ide.
- Klau és Stefi???!! - kérdezte hisztérikusan magas hangon Nik. - Klau és Stefi???!!! - ismételte meg, mert nem igazán akart hinni a fülének, miközben Stefan csak mosolyogva bólogatott.
- Áhh, Elena. - szólt a fiatalabb Salvatore a lányhoz. - Látom, Te is itt vagy.
- Igen, ezt jól látod. - jegyezte meg csípősen a lány amire Bex halkan felnevetett.A két lány nem igazán csípte egymást, de most mint a szövetségesek úgy néztek össze és nevették el magukat. Talán ebből, a későbbiekben még barátság is lehet.
- És még élsz! - folytatta a megállapítást Stefan.
- Klau és Stefi??!!! - hangzott fel újra a hihetetlennek tűnő kérdés a háttéről. Klaus a fejét fogva, fel-alá járkálva ismételgette ezt a mondatot.
- Igen, élek. Ezt is jól látod. - válaszolt ismét a hasonmás.
- Szóval nem hagyod meghalni Őt, igaz? - szegezte bátyához a kérdést a férfi. - Még akkor sem, ha azt akarja... - csóválta a fejét.
- Klau és Stefi?!?!?!?!?!?! - a hibrid dühösen megragadta Stefant a pólójánál fogva és az egyik sírkőhöz vágta. - Mi az ördögöt jelentsen ez?
- Szerinted mégis mit jelent Klaukám? - kérdezte kedvesen mosolyogva a másik, majd csibészesen kacsintott egyet. Klaus újból eltávolodott a vámpír közeléből, mintha leprás lenne, vagy bármilyen más nyavalyája, ami érintéssel kerül át más testére.
- Azt hiszed, hogy mi...? - nem tudta befejezni, mert a gyomra mér képtelen volt többet befogadni, úgyhogy kiadott magából mindent.
- Fúj, Nik! - mondta undorodva Rebekah.
- Elismerésem, "Stefi"... nem kevés bátorság kellett hozzá, hogy ország- világ előtt bevalld, hogy mit érzel "Klau" iránt. - mondta Damon keresztbe vont karral.
- Ötőtökön kívül senki nem tudja. - vágta rá szégyenlősen a vámpír, mire Ric megszólalt.
- Hát, mostmár mindenki tudni fogja, mert közzétettem Twitteren. - hüledezve nézett a telefonja képernyőjére. - Azanyja... Klau and Stefi EPIC love máris világtrend... És Damon, a te videód is toplistás már. - fejezte be vigyorogva a töritanár.
- Milyen videóm? - csodálkozott az idősebb Salvatore.
- Hát a Miss Balerina 2012... Amire azt hitted, hogy Bobby feje...
- Miss Bale...micsoda???
- Bobby feje? - kapta fel a sajátját Klaus. - Mi van Bobby fejével?
- Kezdődik... - forgatta a szemeit Rebekah. - Nik, Damon is szívott a cuccból és látta Bobby testvérét... Bobby-t..
- És Ric megölte!! - mutatott rá vádlón Damon.
- Vagyis Bobby meghalt? Megint? - szörnyült el a hibrid.
- Sajnálom, bátyus.
- Apropo.. - szólt közbe Elena. - Klaus, hol van a jobb karod? – kérdezte a lány elhűlve, mire mindenki odanézett. A hibrid ,jobb karját Ric tanácsára eltávolította.
- Oh basszus, tényleg.. - nézett Nik a karja helyére. - Kicsit kibuktam... - kezdte el mesélni mosolyogva és közben még meglévő kezével mutogatta el, hogy nyisszantotta le saját karját.
- Jesszus tesó, ez nagyon fájhat.. - szólalt meg Damon, aki kissé undorodva nézte a megmaradt csonkot.
- Szerintem jól áll. - mosolygott Stefan csábosan Klausra, aki szinte öklendezni kezdett a másik látványától.
- "Egy napon, mikor Micimackóna semmi dolga nem akadt,eszébe jutott, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat.Elment tehát.. " - hallották meg a többiek hátulról Ric énekét.
- RIC! - szólt rá ingerülten Damon.
- Mi van??? - értetlenkedett a vadász. - Olyan feszült volt a helyzet.. - mutatott körbe. - Füstölő meg nincs nálam.. - magyarázta.
- Tényleg elkéne nektek valami feszültségoldó. - szólalt meg halkan Stefan.
- Mi azt sexnek hívjuk. - válaszolta kurtán a bátya és Elenára kacsintott majd büszkén, hogy 'mostmár enyém a lány' vigyorával nézett öccsére.
- Nik, innod kéne, minél előbb és minél többet. - szólt Bex testvéréhez.
- Igazad van. - bólintott a férfi. - Valami erős, jó minőségű vér kéne, hogy gyorsabban nőjjön vissza a karom.
- Visszanő a karod??!! - csodálkozott Ric
- Persze. - rántotta meg egyszerűen a vállát a hibrid. - A tiéd is ha levágod és utána sokat iszol.
- Coool! - vigyorgott szélesen a töritanár. - Mint a kukacok.. -állapította meg. - Héééj, Héééj... legyen a nevünk: A KUKACOK!!! - vetette fel.
- Ez nem ér. - szólt közbe sértődötten Elena. - Az enyém nem nőne vissza.
- Azért, csillagom, mert te nem vagy vámpír és idézem: soha nem is akarnék az lenni. - mondta Klaus mosolyogva.
- Mi? Honnan tudod, mit mondtam? - a hibrid megvonta a vállát.
- Visszanéztem az elmúlt három évadot. Meg kell mondjam elég unalmas volt a sztori nélkülem.
- De még milyen unalmas.. - vágta rá Stefan egy olyan hangon, amit ő talán szexisnek szánt, de valójában szörnyű volt. Az egész megjelenése egy belőtt részeg hatását keltette. Klaus fintorogva nézett rá.
- Mondd csak, mióta lettél meleg?
- Szerintem... mindig is az volt. - találgatott Damon.
- Ugyan már Klau... én mindig szerettelek. Te vagy az igazi.
- Óóó gyerekek... menjetek szobára. - mondta Ric elragadott hangon.
- Már megbocsáss.. de én a lányokat szeretem...
- Valóban, Nik? A lányokat? - lépett közelebb hozzá Stefan. - És hány lánnyal voltál, mióta betetted ide a lábad? - Klaus kinyitotta a száját. És becsukta. Aztán megismételte a mozdulatot. Majd megrázta a fejét.
- Akkor sem vagyok meleg.
- Attól még ami igaz, az igaz. - bólogatott bölcsen Stefan. - Ami köztünk az AZ igazi.
- Ha Bobby nem lenne halott, rád uszítanám. - vicsorogta. Mutatóujját fenyegetően a vámpírra szegezte. - Lehet, hogy te sze... - itt nyelt egyet, nehogy megint elhányja magát. - szerelmes vagy belém... de én nem!!! Nekem olyan voltál, mint a testvérem és kész.
- Hú.. - szakította félbe Ric. - Nem bírom ezt a feszültséget. Nem lehetne valami vidámabbról beszélni? - felragyogott arccal folytatta. - Tudom! mi lenne, ha a tetkónkat terveznénk?
- Nik, még mindig csak egy karod van, szóval nem innál végre? - szólt megint közbe Bex idegesen.
- Ja, de tényleg.. -rázta meg magát a hibrid. - Kell egy ember, kell egy ember.. - ismételgette és közben körülnézett.
- Itt van Elena. - tanácsolta Stefan.
- Hogy mi van?! - akadt ki Damon és a lányt szorosan magához húzva vedte védelmébe. - Felejtsd el!
- Nem fogok inni Elenából. - válaszolt Klaus is Stefánnak.
- De hát miért? Az Ő vére erős, és hát meg is akar halni.
- Szállj már le erről a témáról. - szólt rá öccsére dühösen Damon.
- Nem akarok meghalni. - avatkozott közbe Elena.
- De igen megakarsz. - vitatkozott Stefan.
- De mondom, hogy nem. - vágott vissza a lány. - És már ember sem akarok többé lenni. - folytatta kissé bátortalanul.
- Na mondom én, szellem akar lenni avagy meg akar halni. - magyarázta a fiatalabb Salvatore.
- Stefan kussolj már! - szólt rá Damon, majd Elena felé fordult. - Hogy mit mondtál? - nézett aggódva a lányra.
- Nem akarok többé ember lenni. - suttogta apró mosollyal a szája szélén.
- Akkor mit akarsz? - kérdezte bátortalanul a vámpír.
- Veled lenni. Örökre. - mondta lágyan a férfinak. Damon széles vigyorra húzta a száját, szemei mint a csillagok úgy csillogtak a hasonmásra.
- Ric! - szólt oda barátjának. - Jöhet valami romantikus. - azzal szenvedélyesen megcsókolta Elenát, mire a háttérben Ric Maria Carey: I can't live without you című számát indította el mobilján. A lány lassan vált ki a csókból.
- De előbb még... - bontakozott ki a férfi karjaiból és sétált oda Nikhez. - Igyál. - nézett kedvesen a hibridre, aki csodálkozva tekintett vissza rá.
- Miért? - kérdezte a lányt. Nem értette, hogy miért ajánlja fel neki, hiszen a múltba tönkretette az életét és most , itt van és önként segítene neki, hogy újra legyen karja.
- Hisz tudod. - rántotta meg kedvesen a vállát. - Egy család vagyunk. - mosolygot, mire a hibrid is egy kicsit elérzékenyülve vette szájához a másik csuklóját. Damon karjait összefűzve mellkasa előtt büszkén, vigyorogva állt Ric mellett akit könyökével megbökve szólalt meg:
- Az én csajom.
Klaus nagy kortyokban itta a hasonmás vérét. Akkor sem hagyta abba, mikor a lány szívverése egyre ritkább lett.. majd meg nem szűnt végleg és Elena holtan esett össze. Hosszú, döbbent csend fogadta a jelenetet, mialatt a hibrid karja visszanőtt.
- Hupsz. - szólalt meg nagysokára.
- Hupsz? HUPSZ? - kiabált rá dühösen Damon. - Megölted a csajomat és csak annyit mondasz, hogy "hupsz"??
- Hagyd ezt Damon. Hiszen Elena meg akart halni... - mondta Stefan és nyugtatólag bátyja vállára tette a kezét. - Büszke vagyok Rád, Klau. Megcsókolnálak, de úgy érzem, még nem vagy rá kész.
- Befejeznéd? Hánynom kell tőled.
- Ez is egy fajtája az IGAZ szerelemnek.
- Visszatérhetnénk arra a témára, hogy Klaus épp most nyírta ki a barátnőmet?! - amikor Ric jóvoltából felcsendült a Requiem egy álomért című dal, csak tovább fokozta a vámpír mérgét. - Miért kell mindent zenei aláfestéssel fokoznod?!
- De a sorozatban is ezt csinálják...
- Akkor hagyd meg nekik ezt a feladatot.
- Oké... - mondta lehorgasztott fejjel. - De gyertyát gyújthatok?
- Nem! Vagyis... na jó, azt lehet. - és a töritanár nyomban meg is gyújtott egyet.
- Hé, Ric.. van olyan dolog, ami nincs nálad? - kérdezte Rebekah.
- Minden van nálam, ami csak kellhet. - mondta, miközben csukott szemmel ringatta maga előtt a gyertyát.
- És honnan a francból vetted, hogy kellhet egy gyertya?!
- Hát... kellett, nem?
- Elena... - motyogta Damon, mint aki még mindig nem dolgozta fel, hogy a barátnője meghalt. Volt öt jó perce az életben. Jellemző. - Elena... ELENAAAAAAA! - üvöltött fel és tekintetét az ég felé emelte.
- Haver, szerintem Kínában nem hallották. Bár.. a kínai vámpírok talán...
- Meghalt.. Ma két... számomra közeli személy is meghalt...
- Ez az Elena milyen jófej. – törte meg a síri csendet percek után Stefan. – Nincs is annál praktikusabb mint egy temetőben meghalni. – vigyorgott őszintén és szélesen.

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sejtettem, hogy a Stefan Klaus "kapcsolat"-ot beleteszitek, de örülök, hogy Klaus azért még is csak férfi maradt. Ric az aláfestő zenékkel haláli, ő a kedvencem. Gondolom Elena vámpír lesz, valami csoda folytán, az ő felnevelése lesz a következő BadAss feladat. Nem akartok beletenni egy kis Klaroline-t, szerintem azt is ki lehetne figurázni Tylerrel.
    Köszönöm szépen, hogy külön én voltam az egyik, akinek ajánlottátok, ismételten sokat nevettem.

    VálaszTörlés
  2. Ti hülyék vagytok... ::D:::DDDD <3

    VálaszTörlés
  3. Hangosan röhögök de úgy hogy még a könnyem is folyik!!Az összer eddigi rész nagyon nagy! :"D Csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D köszönjük, ez a célunk:D a folytatás már íródik:))

      Törlés