2012. május 23., szerda

Team Badass vs. The invincible - RÖGSHOT

Sleepy-vel unatkoztunk, így hát közös erővel gyártottunk egy rögshotot, vagyis egy rögtönzött oneshotot. :D Nincs is mit mondanom, egyszerűen imádom minden egyes szavát, betűjét xD Remélem ti is hasonlóan érzitek majd:P Sleepy, neked meg csak annyit mondanék: még sok ilyet!:D:D:D Enjoy!


Team Badass vs. The invincible

- Mindenki itt van, indulhatunk. - mondta Klaus és körbenézett majd elindult volna az ajtó felé.
- Hé Damon, hol van a pólód? - kérdezi szigorúan Ric.
- Milyen póló? - értetlenkedett a férfi.
- Tegnap Bex-szel elküldtem Neked a Team BadAss - 'D' pólódat! Vedd fel!! Ettől vagyunk mi egy... - nézett körbe biztatóan társain. - egy csapat!
Damon arcán értetlenség sugárzott. Bexre nézett valamiféle magyarázatért, mire a lány hirtelen eltűnt és az említett pólóval tért vissza. - Vedd már fel és induljunk végre! - vetette oda neki. A férfi gyorsan magára kapta, mire Ric elégedetten nézett végig a társaságon.
- Ó, srácok. Mit szólnátok egy Team Badass-hez háromra? - a többiek helyeslően bólogattak majd a töritanár előrenyújtotta egyik kezét, Klaus, Damon és Rebekah pedig rárakták sajátjukat. - Egy... kettő... három... TEAM BADASS - kiáltották egyszerre
- Kezdődhet az első "jócselekedetünk" - csapta össze két kezét a hibrid gonoszul vigyorogva.
A csapat bátor, határozott léptekkel indult meg mai célpontjuk felé. Azért alakultak, hogy fenyegetést hozzanak a világra, hogy félelemben tartsák az embereket, hogy legyenek negatív hősök de legfőképpen azért, hogy elpusztítsák Őt, a legyőzhetetlent.
- Ne feletjsétek el bekapcsolni a fényeket. - szólalt meg ismét Ric. A csapat többi tagja összenéztek, nem értették mire céloz a nem is olyan rég még vámpírvadászként működő férfi.
- Miféle fények Ric? - kérdezte Bex.
- Nyomjátok meg a pólón a 'T' betűt és elkezd pirossal villogni. - mondta mosolyogva Alaric. - Vagány, mi? - vigyorgott szélesen.
Rebekah lenézett a saját, immáron vörösen villogó pólójára, és egy "ugye-csak-viccelsz-velem?" fejet vetett Ricre, míg Klausnak és Damonnak láthatóan tetszett a bónusz ajándék. A hibrid még egy papírzsepit is elővett, mivel könny szökött a szemébe a meghatottságtól, hogy végre tartozik valahová. - Szóval akkor mindenki ismeri a tervet? - szólalt meg újból a töritanár. A csapat egy emberként bólintott. - Klaus, a megsemmisítő fegyver a helyén van?
- Igen, minden a helyén van. Kezdjük már?! - kérdezte sürgetően a másik. Ric még egyszer végignézett a társaságon, majd egy kis plüssállatkát nyomott mindegyikük kezébe.
- Ez csak valami vicc akar lenni? - döbbent le Damon, miközben a rózsaszín macit lóbálta maga előtt.
- Mi van? Szerencsét hoz... azt mondják. - tette hozzá gyorsan
-Damon! - szólt a hibrid bajtársához. - Te és Rebekah az utcán lesztek. Bex a bank előtt, még Te a Grillnél fogsz várni a jelre. Megértetted? - vetette oda a kérdést kissé durvább hangnemben és közben szemét hol a férfira hol testvérére helyezte.
- Igen, ez elég nyilvánvalóvá vált a tegnapi 'Haditerv' című csomagból. - válaszolt kissé cinikusan a vámpír. - Azért az, hogy ezt az egészet..- mutatott körbe a helyen. - ..még Google térképpel is megtervezted... - emelte meg cinikusan hangját. - na az durva volt. - nevetett. A hibrid kissé dühös tekintettel meredt a másikra, de mikor húga egy 'ugyan ne is törődj vele, a google térkép jó ötlet volt' simogatással hozzáért a karjához a feszültség elszállt arcáról és helyébe az elszántság lépett.
- Wokie Tokie mindenkinél van? - kérdezte Ric.
-Minek? - szólalt meg a lány. - Mindenkinek szuper hallása van... - magyarázta a valaha volt vadásznak.
- Hagyjuk már és menjünk! - mondta izgatottan Klaus. - Már végezni akarok vele. - szorult ökölbe kézfeje.
- Egy csatakiáltás kíséretében mindenki elfoglalta a helyét a többször is átbeszélt helyeken. Klaus a tetőről figyelte az eseményeket. Egyenlőre semmi nyoma nem volt Neki. - Gyere már! - gondolta magában izgatottan. Minél hamarabb végezni akart már Vele.
Eközben minden veszély forrása, a legyőzhetetlen, az első számú főellenség fütyörészve ült az autójában, a könyöke kilógott az ablakon, és úgy érezte, Övé az egész világ. A rádióban a Sexy and I know it ment, mire maximumra fölvette a hangerőt és együtt énekelt a LMFAO-val. Hamisan. Körülötte az emberek a fülüket fogva közlekedtek tovább, egy nagymama még össze is esett, de Ő csak kajánul vigyorgott és továbbra is önfeledten dalolt.
"Rinnnngggg, Rinnnnggg" - Nézett Damon magaköré de nem értette, hogy honnan vagy miből jöhet ez a hang. Sehol egy telefon vagy ahhoz hasonló eszköz ami csörgő hangot adhatna ki.
- Mi a tököm ez? - nézett mostmár idegesen körbe, mire meghallotta Ric suttogását a távolból.
- Vedd fel! - mondta halkan. - A maci az! - magyarázta.
- Hogy mi????!!! - kerekedtek ki Damon szemei.
- A macikban wokie tokie van... - szólt magának elismerésül Ric, mint aki büszke furfangos agyára. - Tudod a biztonság kedvéért.
- A biztonság kedvéért? - ismételte meg Damon a másik szavait. - Ha pl. vámpír létemre megsüketülök??!! - szólt cinikusan. - Kösz nem! - vágta rá határozottan majd azzal a mozdulattal a földhöz vágta a szőrös apróságot és keményen rátaposott. - Ennyit a szerencsének.. - vetette oda vigyorogva.

-Damon! - szólalt meg egy bátortalan, gyenge hang. - Hát Te? - érdeklődött. A vámpír feszülten fordult meg és találta magát szembe öccsével.
- Stefan.. - mondta ki undorodva testvére nevét. - Hol hagytad Elenát? - vetette fel a kérdést úgy mint akit nem érdekelne a téma, csak udvariasságból kérdezte meg.
- A Grill mosdójában van. - szólalt meg mosolyogva a fiatalabb Salvatore. - Épp konyhakéssel döfködi magát.
-Tessék??!!!!!! - szólalt meg egy kicsit hangosabban Damon azoknál mint akik épp lesben állnak. - És Te ezt csak úgy hagyod??!!!!! - hánytorgatta fel Stefannak a tettét.
- Mi mást tehetnék? - kérdezte értetlenül Stefan. - Azt teszem amit mindig is szoktam... - nézett mélyen bátyja szemébe. - .. hagyom meghalni.
Damon kinyitotta a száját... majd becsukta. Szóhoz se jutott a döbbenettől. Az öccse itt áll előtte, hülyén vigyorogva, míg Elena... - És ti mit csináltok? - érdeklődött kedvesen a vega vámpír és tekintete a közelben lévő Ricre és Rebekah-ra vándorolt. Választ viszont már nem kapott, mert Damon - mit sem törődve a Team Badass fontos küldetésével - berontott a Grillbe, hogy mentse a menthetőt.
Klaus a homlokára csapott. - Ezt nem hiszem el! - dühöngött a kellettnél talán hangosabban, mikor megszólalt a kezében szorongatott plüssmackó.
- Szedd össze magad! - recsegett bele Ric a vonalba. - Damon agyát ellepte a rózsaszín köd. Örüljünk, hogy nem kezdett el szivárványt hányni és nem pattant fel egy pónilóra.
- Igazad van! - mondta elismerően, mikor meghallotta az ellenség közeledtét - Itt jön! Itt jön!
És Ő, a legyőzhetetlen harcos, a bátor katona, a jóság megtestesítője kiszállva autójából délcág járás kíséretében hangosan dalolászni kezdte saját himnuszát, mely mostmár minden vasárnap a templomban kötelező énekké vált. A dal rövid, mégis tartalmas és ami a legfontosabb, IGAZ.
"Ne félj ember, mindig győz az igazság, mert itt van Matt, ki vigyáz Rád" . A fiú egyre hangosabban, egyre bátrabban énekelte ezt az aprócska dalocskát, melyet az utca lakói az ablakon beszűrődve meghallottak és együtt kezdték el zengeni az isteni dallamot.
Rebekah csábos mosolyt erőltetett az arcára, majd odament a sármos férfihoz, akihez fogható soha nem élt e Földön. - Matt! Nocsak, te itt... - nem tudta befejezni, mert a legyőzhetetlen hős a lány szájára tette a kezét és tovább énekelte saját himnuszát, teljes átéléssel. Egy jót öt perc múlva végre abbahagyta. Épp időben, a fiúk ugyanis már a falat kaparták idegességükben, de nem tehettek semmit, amíg el nem hangzik az a bizonyos két szó.
- Rebekah, mondd csak, lennél a futballcsapat kapitányának a barátnője? - kérdezte a közismert, ellenállhatatlan hangján a fiú. A lány nem tudott mást tenni, mint elbűvölten bólintott egyet, mire Matt a képébe röhögött. - Há! Én viszont soha nem járnék vámpírral!
Míg a lány csalódottságot színlelve és mérhetetlen undorát és megvetését álcázva mosolygott a hősre addig Damon megkönnyebülten sétált ki a Grillből és állt vissza a helyére.
- Na mi van Elenával? - kérdezte Klaus, nem mintha érdekelné a dolog, bár hibridgyártás szempontjából talán mégis fontos volt neki a válasz.
- Stefan kicsit túldrámázta a dolgot.. - nevetett flegmán a vámpír és az oszlopnak támaszkodva fűzte össze karjait mellkasa előtt. - Csak a heroint adta be magának... - magyarázta nyugodtan. - Nem volt semmi fölösleges döfködés..- rázta meg fejét nevetve miközben szánalmas öccsére gondolt. - Na és itt miről maradtam le? - kérdezte.
- A kórusdarabról... - válaszolt nevetve a hibrid.
- Hé, nekünk is kéne egy dal majd! - szólalt meg Ric túlbuzgóan és magában már el is kezdett a szövegen gondolkodni. - Mi rímel a Badass-re?
- Csönd legyen! - förmedt rá Damon, a töritanár azonban csak a fejét rázta.
- Nem, ez nem rímel. Damon, tudod te egyáltalán mi az a RÍM?! - a vámpír ráhagyta a dolgot, Klaus figyelme közben visszairányodott a Matt-Rebekah párosra.
Rebekah erőltetetten felnevetett, mintha jó viccet hallott volna, majd hangosan így szólt. - Hú, ez sakk MATT volt!
- Sereg, lemez, sebez, szemesz.. - sorolta magában Ric a BadAss-re rímelő szavakat, gondolkodva közös himnuszuk szövegén.
- Hagyd már abba! - szólt rá ismét Damon társára. - Vagy akkor magadba mondogasd!
- Ne figyelj rám, kapcsold ki felém a hallásod. - adott tanácsot a fiatal vámpírnak és messziről is jól láthatóan rántotta meg Ric az egyik vállát.
- Nem lehet. - szólt vissza Damon. - Akcióban vagyunk.
- Na ugye! - vágta rá büszkén és kárörvendően az ex töritanár. - Nem kellett volna összetörni a wokie tokiet... - vigyorgott szélesen, Damon meg csak szemeit az egekbe emelve próbált nem legjobb ivócimborájára figyelni. - Előbb gondolkodj aztán... - jegyezte meg hallkan , hangját a mondat végén felemelve Ric.
- Mondjátok, ti teljesen süketek vagytok?! - förmedt rájuk Klaus. A kettő felnézett a tetőre, ami nagyjából össze is foglalta a helyzetet. - Amíg ti zenét komponáltok, Rebekah kimondta a bűvös szót!
- Azt, hogy éhes vagyok? - találgatott Ric, mialatt a hasát fogdosta.
- Nem, azt, hogy hülye vagy! - szállt vitába vele újra Damon. - Nem iszunk valamit?
- SAKK MATT - mondta Klaus emelt hangon, de Ricék nem törődtek vele.
- Héé! Ezt is belerakhatnánk a dalba! - ujjongott fel a töritanár. - Az iszákos négyes résen van, légy rest.
- Ric, benned egy költő veszett el... aki azóta már meg is halt... - sóhajtott fel Damon.
-Damon, mi volt a 'Haditervben'? - kérdezte ingerülten Klaus. A férfi ellökve magát az oszloptól tekintett fel az épület tetejére és látványosan széttárta karjait, jelezve , hogy fogalma sincs róla.
- Nem tom. - válaszolt hanyagul, majd jobb kezét elővette számolni mert sorolásba kezdett. - Google térkép, aztán képek és infók erről a szőke Hős Pultosról, meeeeeg... - nyújtotta meg a szót mint aki emlékezni próbál. - ... hogy sakkozni kell Mattel és AZTÁN - nyomta meg erősen a szót. - Téphetjük szét! - vigyorgott szélesen.
- Sakk Matt! Ez egy kifejezés , Te idióta! - szólt oda Bex halkan Damonnak amíg Matt az Őt körülvevő lányokkal fotózkodott. - Azt jelenti 'vége a játéknak'. - magyarázta.
- Azt jelenti, hogy támadhatunk. - helyesbített a hibrid. - Akkor készen áll mindenki? - tette fel a kérdés. - Bex?
- Kész vagyok! - válaszolt határozottan a lány.
- Damon? - érdeklődött tovább Klaus.
- Naná baby! - és fejét jobbra balra döntve készült a támadásra.
- Ric?
- '... a sötétségben az ördöggel szemez, ordítsd hát velünk TEAM BADASS..' - rappelta magának a vadász és kezével adta alá az ütemet.
- Ric? - ismételte meg Klaus a másik nevét.
- '...BadAss.. a fekete Sereg' - rappelt tovább.
- RIC!!!!!!!?? - ordított rá hangosan a hibrid.
- Itt vagyok, itt vagyok. - szólt összeszedve magát a töri tanár. - Már majdnem kész a dal. - mosolygott.
Damon és Ric vámpírsebességgel kirántották Matt-et az őt körülvevő lányok tömkelegéből, majd közvetlenül az épület előtt - Klaus jóvoltából - elhelyezett "X" helyére vitték. - Bocsi, szépfiú. - mondta Damon, majd felpillantott a tetőre. - Mehet, Klaus!
A hibrid csakis erre a végszóra várt, és már el is kezdte a súlyos tárgy letaszítását fentről.
- Mondd szépen: - kezdte, majd letaszította a végzetes fegyvert a tetőről. - ZONGORA!
Matt próbált elmenekülni, de a sok gyúrás csak nem hozta meg a kívánt hatást és erőtlennek bizonyult a két vámpírral szemben. Ezzel szemben a zongora süvítő sebességgel közeledett a talaj felé, a vég pillanata előtt Damon és Ric pedig gyorsan kereket oldottak. A hős férfi utolsó mondata ez volt: De hát én legyőzhetetlen vagyok! - azzal a zongora földet ért, a bajnok pedig holtan esett össze alatta.
- ÉLJEN! - kiáltották egyszerre a csapat tagjai és mind összetömörültek első közös cselekedetük körül és gratuláltak egymásnak. Klaus még egy pezsgőt is előkapott, jól felrázta és eláztatta a tagokat.
- Nagy ölelés! - tárta szélesre a karját Ric, mire mindenki elérzékenyülve adtaa át magát a csoportos ölelésnek. Az ünneplésüket azonban egy hang szakította félbe. Egy hang, amely mindent tönkretett. Egy hang, amelytől jeges borzongás futott végig mind Klaus, mind Rebekah hátán.
- Niklaus! Rebekah! Hát itt meg mi az ördög folyik?!?!?!?! - a két testvér reszketve fordult hátra és nézett szembe az anyjukkal, Estherrel.
- De, anyu, mi csak... - hebegték, de a nő egy pillantással beléjük fagyasztotta a szót.
- CSÖND! Szobafogság mindkettőtöknek!!!! - azzal egy tetszőleges irányba mutatott a kezével. - Nyomás haza!
- De anyu...
- Ne kelljen kétszer mondanom! - szikrát szóró szemei megadták a végső döfést és a nemrég még boldog testvérpár lehorgasztott fejjel indultak haza. Damon és Ric meg jót röhögtek rajtuk, de Esther velük sem bánt kesztyűskézzel. - Ti is! Egy-kettő!
- Mi nem is vagyunk a... - mentegetőzött Damon, de a boszorkány beléfojtotta a szót.
- Azt mondtam, tűnés haza!
- Hé Esther, egy pillanatra! - szólt oda Ric az ősi boszorkánynak és csápos járásával és mosolyával közeledett a nő felé. Estherre hatással volt a másik vonzereje. Amióta létrehozta a sötétség erejét Ricben azóta gyakran gondol a férfira. - Tudom, hogy most dühös vagy. - suttogta sexi hangon közelhajolva a boszorkányhoz. - De tudnod kell, hogy ki fekszik a zongora alatt. - szemei komolyságot mégis szenvedélyt sugallt Esther felé, aki olyan könnyen veszett el a másik vonzó tekintetében. - Matt az.. - olyan halkan és olyan elégedetten suttogta ki áldozatuk nevét, hogy a jelenlévő vámpírok is alig hallották meg. Esther szemei egy pillanat alatt felcsillantak és arcán lassan, de biztosan egy határozott, boldog mosoly kezdett szétterülni.
- Ez esetben. - nézett körbe gyermekei és új családtagjai között, hiszen számára a Team BadAss, maga egy család volt. - Kit hívhatok meg egy italra? - vetette fel vigyorogva az ötletet mire minden 'csemetéje' visítozó örömünnepbe kezdett. Ric hangosan nevetni kezdett a 'fiatalok ' láttán majd karját felajánlva Esthernek indultak el a Grill felé, hogy megünnepeljék első akciójuk sikeres befejezését.

2 megjegyzés:

  1. áhhhh totálisan lököttek vagytok:D nagyon jó lett mennyit nevettem rajta, teljesen feldobtátok a napom:) grat lányok:) Tim

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Szétröhögtem magam, nem vagytok normálisak, a reppelő Alaric volt a legjobb, meg a plüsmaci. Köszi a nevetőgörcsöket, teljesen stresszűzőek vagytok. :)

    VálaszTörlés